17.05.2017


Amerika ve Rusya anlaştı!

Arkadaşlarla yemekli sohbette yine soru yağmurlarına tutuldum. Aman Allah'ım ne sorular, sorular karşısında bir an kendimi sanki dışişleri bakanı gibiymiş hissettim. Neymiş efendim Amerika'nın Ortadoğu'daki amacı neymiş? Amerika neden YPG'ye ağar silahlar verdi? Amerika'nın YPG'ye verdiği ağır silahlar PKK'ya verilmiş sayılmıyor mu? Amerika Fetullah Gülen'i Türkiye'ye teslim eder mi? Hocam, Amerika gerçekten Türkiye'ye dost mu? Düşman mı? Gibi sorular. Kardeşim bırakın şu siyaseti, şurada ağız tadıyla bir iki lokma yiyeyim dediysem de olmadı. Arkadaşlardan biri, “Hocam, neden sorularımıza cevap vermiyorsunuz” diye sorunca şöyle dedim:  Evladım, Amerika'nın ne halt ettiğini, neyin peşinde olduğunu anlamak için hoca olmaya gerek yok. Amerika, İsrail'den başka kimseye dost olmaz. Dolaysıyla Amerika bizim ne dostumuz nede müttefikimiz. Sadece resmiyette görüntüde dost ve müttefikiz. 

İsrail'in geleceğini korumak için 

Dost ve müttefik olan bir ülke, ortağına kazık atar mı? Dost ve müttefik ülke dediğimiz Amerika, gerçekten Türkiye'ye dost olmuş olsa idi, ülkemizi bölüp parçalamak isteyen PKK'ya, PKK'nın Suriye kolu olan YPG ve PYD'ye siyasi ve maddi destekte bulunup ağır silahlar verir miydi? Tam tersi müttefikimiz olan Amerika, Türkiye ile birlikte terörle mücadele eder.Kardeşim Amerika İsrail'in geleceğini ve güvenliğini garantiye almak için, Ortadoğu ülkelerini parçaladı. Irak, Suriye şimdiden üçe bölündü bile. Eğer Amerika PKK'ya, PYD'ye  ve YPG'ye ağar silahlar veriyorsa, maddi ve siyasi destekte bulunuyorsa bunun tek nedeni Kürt devletini kurdurtmaktır. Amerika Ortadoğu'da kendisine biat edecek ve askeri kuvvetlerinin operasyonlarını sorgulamadan ve hiç bir kısıtlama koymadan operasyonların gerçekleştirmesini kabul edecek müttefik peşinde. Buna da en müsait olan Mesut Barzani'nin başında olduğu Kürt devletinin kurulması. Amerika'nın  Ortadoğu'yu param parça etmesinin ve PKK'ya, 15 temmuz darbe girişimine destek olmasının arkasında bunlar yatıyor. 

ABD Gülen'i Türkiye'ye teslim etmez 

Soruyorum bunları yapan Amerika bize dost ise düşman kim? Rusya Amerikan farklı değil. Rus lider Putin, “PYD'ye destek vermeye ve Kürtler7le ortak hareket etmeye devam edeceğiz” diyor. Güneydoğuda kanı bozuk şerefsiz PKK'lı teröristlerle mücadele ederken kahraman askerlerimiz, teröristlerin ininde Rus yapımı binlerce silah uçak savar ve Rus yapımı füzeler ele geçiriyor. Bu yüzden Putin'e güvenmekte çok cahilce bir şey olur. Ayrıca Hint fukaraları gibi Amerika'nın Fetullah Gülen'i Türkiye'ye teslim edeceğini umut edip beklemekten de vaz geçilmeli. Çünkü henüz kullanım tarihi geçmemiş olan Fetullah Gülen'i Amerika Türkiye'ye kesinlikle teslim etmez. Hadi diyelim ki Trump Gülen'i teslim etmeye karar verdi. Ya CIA? CIA kullandığı Fetullah Gülen'i Türkiye'ye teslim edermi hiç? Sevgili okuyucularım gözümüzü şer güçlerin oyunlarına karşı açık tutalım. Eğer bügün Cumhurbaşkanımız Erdoğan, Amerika'ya, Avrupa'ya sert söylemlerde bulunuyor ise biliniz ki Cumhurbaşkanız ülkemiz üzerinde oynanan tehlikeleri, pis oyunları bildiğinden dolayı, devletimizin ve milletimizin bekası için feryadı figan ediyor. 

Kürt devleti kurulması için anlaştılar 

Türkiye'yi bölüp parçalamak isteyen Amerika, Rusya, İngiltere, Almanya, Hollanda, Fransa, İsveç, İran gibi sözde dost münafık ülkelerin, Türkiye'nin bölünüp parçalaması için çaba harcadığını bildiği için Cumhurbaşkanımız Erdoğan, tek başına bu şerlere karşı mücadele veriyor. Ehli küfür Haçlı ordusu yetmiyormuş gibi sözde islam ülkesi İran'nın istihbarat örgütleri Iğdır, Kars, Ardahan ve Güneydoğu illerimizde cirit atıyor. Ne için? Tabiki ülkemiz üzerinde pis oyunlar peşinde olduğu için. Kardeşlerim Türkiye düşmanı olan ülkelerin çoğu, ülkemizde bazı vakıf ve dernekleri amaçlarına uygun olarak kullandığını duymaktayız. Bu dernekleri, start verildiğinde ülkemizde kaos ortamı oluşturmak için hazır tutuyorlar. O yüzden derim ki, her önüne gelene dernek ve vakıf kurdurulmamalı ya da bu dernekler çok yakından takip edilmeli. Ha bu arada 'Hoca söylemişti' dersiniz diye söylüyorum. Bence Rusya ve Amerika, Irak'ın Suriye'nin bölünüp Kürt devleti kurulması için  çoktan anlaştılar haberiniz olsun. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH FİTNE YAYANLARI, MASUM İNSANLARI ÖLDÜRENLERİ, MÜSLÜMANLARI BİR BİRİNE DÜŞMAN EDENLERİ, AMAÇLARI İÇİN İNSANLARI EVİNDEN BARKINDAN EDİP DENİZDE YOLLARDA ÖLÜMLERİNE SEBEB OLANLARI HELAK ETSİN. ALLAH GÜZELİM ÜLKEMİZİ DEVLETİMİZİ VE MİLLETİMİZİ ŞER GÜÇLERİN ŞERRİNDEN KORUSUN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN. ALLAH GÜZELİM ÜLKEMİZDE DİN, DİL,IRK AYRIMI OLMADAN HUZURLU YAŞAMAYI CÜMLEMİZE NASİP ETSİN, AMİN.