15.05.2017


Milli menfaatler her şeyin üzerinde olmalı

Son 10 yılda nerden nerelere geldik. Türkiye bundan 10 yıl öncesine kadar parasıyla dahi Almanya'dan, Amerika'dan, İngiltere'den, İsrail'den, Hollanda'dan silah, helikopter, tank, füze, insansız hava araçları alamazken, Allah'a çok şükür şimdi bunların hepsini kendisi üretiyor. Çok defalar Amerika ve Almanya Türkiye'ye “PKK terör örgütüne karşı kullanacaksınız” diyerek helikopter ve silah satmamışlardı. Amerika, Rusya, Almanya, Fransa, İngiltere Türkiye'ye parasıyla vermedikleri ağır silahları, “DEAŞ'la mücadele edecekleri” bahanesiyle terör örgütü PKK'nın Suriye kolu olan PYD'ye hibe ettiler. İt iti ısırır mı? Kim kiminle hangi gerekçeyle çatışacak? Neticede onlara göre olmasa da bizim için ikisi de terör örgütü. Ayrıca DEAŞ terör örgütü dediğimiz örgütü Amerika'nın, İsrail'in, İngiltere ve bazı Avrupa ülkelerinin istihbaratlarının bir araya gelerek oluşturdukları terör örgütüdür. Diyebilirsiniz ki “Ama Hocam, bu terör örgütünün içinde Müslüman olanlar var.” Evet sözde Müslüman olanlar var. O sözde Müslümanların çoğu Kur'an-ı Kerim'den ve peygamber efendimizin hadis ve sünnetinden haberdar olmayan aptal,cahil, fitne ve fesatlığa gelmiş sözde ahmak Müslümanlar. 

Türkiye düşmanı olan ülkeler 

Esas başa bakmak, kontrol kimde ona bakmak gerekir. Türkiye düşmanı olan ülkeler, PYD'ye Türk ordusunun bile elinde olmayan ağır silahlar veriyor. İnşallah Türkiye dışarıya bağlı olmadan kendi savunma silahlarını üretmeye başladığı gibi, aynı zamanda  üretmiş olduğu askeri silahları, tank, füze, insansız hava aracını, askeri araç ve gereçleri başta Amerika olmak üzere başka ülkelere satıyor. Geçtiğimiz hafta savunma sanayi fuarında Türkiye'nin savunma, havacılık, denizcilik ve uzay alanında gerçekleştirip sergilediği milli projeler Atak helikopteri, Hürkuş, Anka insansız hava araçları, BMC'nin ürettiği zırhlı araçlar, Gökdoğan ve Bozdoğan füzeleri adeta gururumuz oldu. Tabi savunma sanayimiz bu kadarla kalmayacak. Allah'ın izni ile inşallah Türkiye değişen dünyada başta savunma sanayimiz olmak üzere her alanda güçlü bir şekilde yerini alacak. Yeterki işin başında şuurlu ve milli menfaatleri herşeyin üzerinde tutan kişiler olsun. İşi bilen şuurlu ve milli duygular içerisinde olan kişiler işin başında olunca o zaman Allah'ın izni ile başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. 

Tehdit edenler pişman olacak 

İşte milli şuura sahip kişilerden biri TUSAŞ/ TAI' nin başında olan Temel Kotil. Temel Kotil, göreve geldiği günden beri çok işlere imza atıyor. Kotil, “Eğer onay gelirse kendi imkanlarımızla bir tonluk uydu yapacağız ve hatta şu an iki müşterimiz hazır ve bekliyor” diyor. “Elde ettiğimiz gelirlerle savunma sanayisine, teknolojiye yatırım yapacağız”diyen Temel Kotil, “İnşallah yakın zamanda kendi savaş uçağımızı, askeri uçak gemimizi, uzun menzilli füzelerimizi yapacağız. Şu an yarım milyar dolar ihracat yapıyoruz, inşallah hedefimiz yakın zamanda iki milyar dolar ihracat yapmak” diyor. Sevgili okuyucularım, dedim ya nereden nereye geldik diye. İşte işin başında milli şuura sahip olan kişiler olursa biliniz ki Allah'ın izni ile başaramayacağımız hiçbir şey yok. Ülkemizi bölüp parçalamak isteyenler amaçlarına ulaşamayacakları gibi ülkemizi tehdit eden terör örgütleride analarından doğduğuna bin pişman olacak. Yeterki bizler içimize yayılmak istenen fitne ve fesatlığa gelmeyelim. Yeterki bizler din ,dil ,ırk ayrımı olmadan birbirimizi Allah için sevelim. Güçlü bir orduya, gelişmiş güçlü sanayiye sahip olduğumuzda işte o zaman Türkiye, Allah'ın izni ile dünyaya yön veren ülke olacaktır. Ayrıca millet olarak her alanda yaptığımız işlerde her zaman samimi olmak mecburiyetindeyiz. Yani işçisinden, memuruna kadar herkes işini samimi duygular içinde yapmış olursa Türkiye, hızla büyüyerek daha farklı yerlerde olacaktır. Sadece işimizde değil, dostlukta, arkadaşlıkta, sevgide, şefkatte, aile içi muhabbette de samimi olmak mecburiyetindeyiz. Ne diyeyim; KİM GÜZELİM ÜLKEMİZE FAYDALI OLUYOR İSE ALLAH HEPSİNDEN RAZI OLSUN. ALLAH HER ANLAMDA CÜMLEMİZİ SAMİMİ KULLARINDAN EYLESİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN. ALLAH ,GÜZELİM ÜLKEMİZDE FİTNE VE FESATLIĞA KANMADAN, DİN, DİL IRK AYRIMI OLMAKSIZIN CÜMLEMİZE HUZUR İÇİNDE YAŞAMAYI NASİP ETSİN, AMİN.