10.05.2017


Tilki olduğunuzu Türk milleti biliyor

Allah'a çok şükür terörle mücadele operasyonlarında son 10 yılda etkili sonuçlar almaya başladık. Türk Silahlı Kuvvetleri PKK'lı teröristlere göz açtırmıyor. Milli insansız hava araçları, helikopter ve zırhlı araçların da kullanılmasıyla birlikte son 2 yılda çok sayıda PKK'lı terörist geberdi. Dolaysıyla teröre katılımlarda azalma oldu. Her kış sonrası ayılar gibi terör eylemlerinde bulunmak için inlerinden çıkan şerefsiz PKK'lı teröristler, şimdi ise inlerinden çıkamadıkları gibi saklandıkları inlerinde geberiyorlar. Şerefsiz kanı bozuk PKK'lı teröristlerin kırsaldaki elebaşları neredeyse yok edildi. Sözde kurtarılmış bölge olarak gördükleri kızıl alan Görese Dağı'ndaki teröristlerin tamamı geberdi. PKK esas darbeyi Kato Dağı'nda yedi. Kato Dağı'nda 25 sığınak ele geçti ve bu sığınakta 237 Kaleşnikof, 23 G-3, 9 Biksi makinalı tüfek, 8 Dragunov Kanas makineli tüfek ve tonlarca mühimmat ele geçti. Evet Türk Silahlı Kuvvetleri bu kanı bozuk şerefsizlerle mücadele ediyor. Bu şerefsizleri etkisiz hale getiriyor, ancak bu şerefsizler eylemletine devam ediyor. Çünkü Amerika PKK'nın Suriye'deki uzantısı YPG'ye çok sayıda silah verdiği gibi zırhlı roketatar ve tank savar füzeler de verdi. Dolaysıyla Amerika'nın verdiği bu ağır silahlar PKK terör örgütünün eline geçiyor. 

Terörden kurtulmanın tek yolu 

Sevgili okuyucularım, öncelikle bu şerefsiz terör örgütleriyle mücadele eden asker ve polislerimize çok dua etmeliyiz. Allah'ım onları şerlerden korusun. Allah'ım tüm güvenlik güçlerimizi asker ve polislerimizi hıfzıyla muhafaza etsin. Dediğim gibi güvenlik güçlerimiz ülkemizi bölüp parçalamak isteyen ne kadar içimizde ve dışarıda kanı bozuk şerefsiz varsa hepsiyle mücadele ediyor. Yanlız dağlarda verilen bu mücadele yeterli değil. Dağlarda verilen mücadelede hem maddi kaybımız oluyor hemde şehit veriyoruz. Terörden kurtulmamızın tek yolu var oda kim terör eyleminde bulunuyor, kim teröre destek oluyor, kim insan öldürüyor, kim uyuşturucu satıyor, kim küçük çocuklara tecavüz ediyor hemen idam edilmelidir. Artık birilerinin baskılarıyla ya oturun şu PKK'yla amlaşın bir çözüm bulun telkinletine kanmamak gerekir. PKK'nın siyasi kanadı olan HDP, baktı ki sırtını dayandıkları PKK terör örgütü iyice bitiyor, şimdi “Barış görüşmelerine yeniden başlansın” diyor. 

Görüşmeleri sizler bitirdiniz 

Hadi oradan sizi gidi hainler sizi. Hükümetin iyi niyetle başlattığı barış görüşmelerini bitiren sizler değil miydiniz? Barış görüşmelerini fırsat bilerek dağa PKK kamplarına her gün küçücük çocukları terörist yapmak için kaçıran sizler değil miydiniz? Şimdi baktınız ki sırtınızı dayadıklarınız tek tek geberiyor, 'efendim barış görüşmeleri yeniden başlasın diyorsunuz' öylemi? Hayır barış filan yok. Ülkemizi tehdit eden ne kadar terör örgütü varsa hepsi de temizlenecek o kadar. HDP'lilere soruyorum; Her gün şehit haberleri geldiğinde, hendekler kazıldığında, eylemler yapıldığında neden barıştan söz etmiyordunuz? Neden sırtınızı dayandığınız PKK'ya silahları bırakın demediniz? Ah sizi gidi sizi, bu millet sizlerin tilki olduğunuzu öğrendi artık. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH ÜLKEMİZE HAİNLİK DÜŞÜNENLERİ HELAK ETSİN. ALLAH GÜVENLİK GÜÇLERİMİZE, ASKER VE POLİSİMİZE ZEVAL VERMESİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN