01.05.2017


Şimdi kıvırdıkça kıvırıyorlar

Hükümet 18 maddelik yeni anayasayı oylamak için 16 Nisan'da referandum kararı almıştı. 18 maddelik yeni anayasa Avrupa ülkelerinin hoşuna gitmemişti. En çok İsrail'in, Amerika'nın, NATO'nun,Vatikan'ın ve Avrupa'nın arkasında olduğu PKK ve FETÖ terör örgütünün hoşuna gitmedi. Dolaysıyla millet yeni anayasaya evet demesin diye PKK VE FETÖ terör örgütüyle birlikte Amerika, Almanya, Hollanda, Avusturya İsveç ve İsviçre olmak üzere bir çok Avrupa ülkesi, 'yeni anayasaya hayır kampanyaları' yaptılar. Avrupa ülkeleri FETÖ ve PKK'nın hayır kampanyalarına izin verirlerken yurt dışında yaşayan Türk kardeşlerimize 'yeni anayasaya evet' kampanyası yaptırmadılar. Türkiye Cumhuriyeti'nin bakanlarına toplantı yapma izni vermedikleri gibi toplantı için bir araya gelen  Türk kardeşlerimizi Hollanda'nın köpekten aşağı polisleri, itlerine köpeklerine ısırtırken diğer yandan aşağılık Hollanda polisi copla tekmeyle Türk kardeşlerimize vurdular. 

Neden daha önce söylemediniz? 

Tüm bunların asıl nedeni Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a olan düşmanlık. Başta Almanya olmak üzere bazı Avrupa ülkeleri,“Türkiye'de 16 Nisan'da yeni anayasaya evet çıkarsa Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne üyeliğini iptal ederiz, yaptırımlar yaparız” diyerek tehtitler savuruyorlardı. Çok şükür referandumda evet çıktı ve  şimdi o ülkeler tam tersi kıvırmaya başladılar. Sevgili okuyucularım referandum öncesi demediklerini bırakmayan bu iki yüzlü Avrupa bakın şimdi ne diyor; Avrupa Birliği Dış İlişkiler Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini, “Türkiye'de 16 Nisan'da yapılan referandumun sonucuna saygı duymalıyız. Biz Türkiye dahil olmak üzere tüm ülkelerin bağamsız olarak kendi yönetim sistemine karar verme hakkını tanıyoruz ve saygı duyuyoruz” dedi. Dedim ya bunlar iki yüzlü diye. Be alçaklar bu sözleri neden 16 Nisan öncesi söylemediniz? 

Darbe girişiminde neredeydiniz? 

Almanya'nın dışişleri sözcüsü Martin Schaefer, “Efendim Türkiye bizim için fazlasıyla önemli büyük bir ülke, Türkiye'nin Avrupa'dan kopmasını istemeyiz. Geçmişi unutalım Türkiye'yle müzakerelere hız verilmelidir” diyor. Sizi gidi iki yüzlü alçaklar, münafıklar, fasıklar sizi. Baktınızki türlü türlü pis oyunlara, tehditlere, darbe girişimine rağmen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı siyaset sahnesinden indiremiyorsunuz şimdi kıvırdıkça kıvırıyorsunuz. Kıvırın, kıvırmak dansözlük size yakışıyor. NATO genel sekreteri ise Türkiye'nin NATO'dan ayrılması NATO'yu zayıflatır diyor. Bu iki yüzlü NATO genel Sekreteri'ne de sormak gerekir. Sizin için bu kadar önemli olan Türkiye'de 15 temmuz darbe girişiminde bulunulduğunda neden Türkiye'nin yanı da olmadınız? Olamazsınız çünkü o darbe girişiminin arkadında NATO'da vardı da ondan. Dürüst olun dürüst. Kıvırmayın, adam gibi kıvırmadan dürüst siyaset yapın. Şunu çok iyi bilin ki Türkiye artık sizin bildiğiniz 15 yıl öncesinin Türkiyesi değil. Artık Türkiye'yi istediğiniz gibi kullanamazsınız. Allah'a çok şükür Türkiye kimseye muhtaç olmadan kendi ayakları üzerinde duran bir ülke.  Bugünden itibaren Avrupa Birliği'nin kapısında bekleyen Türkiye yok. Türkiye'nin Avrupa'ya değil. Avrupa'nın Türkiye'ye ihtiyacı var bunu bilesiniz. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN. ALLAH ÜLKEMİZİ HAİNLERİN ŞERTİNDEN PİS OYUNLARINDAN KORUSUN, AMİN.