29.04.2017


Amaçları Türkiye'yi bôlüp parçalamak

PKK, FETÖ, DEAŞ gibi terör örgütlerine kol kanat geren Avrupa, 16 Nisan referandum öncesinde atlarıyla, itleriyle Türkiye'ye saldırdı. Referanduma gözlemci olarak gelen ve PKK'lılara desteği ile bilinen sicili bozuk AGİT, “Seçimler şeffaf yapılmadı” diyerek Türkiye düşmanlığı üzerine rapor hazırladı. Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi de mal bulmuş mağribi gibi teröristlerin istediği raporu onaylayarak Türkiye'yi yeniden siyasi denetim sürecine alarak yeni bir skandala imza attı. PKK terör örgütünün siyasi kanadı olan HDP'li iki milletvekili Filiz Kerestecioğlu Demir ve Ertuğrul Kürkçü de Türkiye'nin yeniden denetime alınması için evet oyu verdi. Tek kelimeyle bu iki vekile 'yazıklar olsun' derim. Ben bunlara yazıklar olsun diyorum demesine de, adamlar kendi açısından haklı. Çünkü bölücü terör örgütünün siyasi kanadı oldukları için elbette Türkiye'yi bölüp parçalamak ve Türkiye'yi zayıflatmak için çalışacaklar. 

Ohal kararı sizin yüzünüzden alındı 

Sevgili okuyucularım peki Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi, 13 yıl sonra Türkiye'yi neden yeniden denetime aldı? Bahaneleri Türkiye'de OHAL varmış, yeniden idam cezasının tartışılıyormuş, basın özgürlüğü yokmuş. Be şerefsizler Türkiye güllük gülistanlık içinde de o yüzden mi OHAL kararı alındı? Sizin yüzünüzden OHAL kararı alındı. Sizler FETÖ'cü hainlere destek olmadaydınız bugün Türkiye'de OHAL olurmuydu? Siz kafanızı Fransa'ya çevirip bakın. Fransa'da iki yıldır OHAL var. İçimizdeki hainler temizleninceye kadar OHAL Türkiye'de devam etmelidir. Neymiş efendim Türkiyede yeniden idam tartışması varmış? Tabiki yıllardır Türkiye'yi bölüp parçalamak için sizin her türlü silah para ve siyasi destek verdiğiniz teröristler idam edilmeli. Kardeşlerim Avrupa Konseyi Parlamenterler Mecilisi'nde bulunan FETÖ, PKK ve DEAŞ terör örgütlerine yakın olan Avrupalı milletvekillerinin lobi çalışmaları sonucunda Türkiye 13 yıl sonra siyasi denetime alınsın kararı çıktı. Ülkemizin kendi ayakları üzerinde durmasını istemeyen Amerika, İsrail, Rusya ve bazı Avrupa ülkeleri Türkiye'yi bölüp parçalamak için düşmanlıklarını sürdürecekler. 

Sınır kapıları hemen açılsın 

Amaçlarına ulaşmak için gezi olaylarında olduğu gibi içimizdeki kanı bozuk şerefsizleri kullanarak Türkiye'de tıpkı Suriye'de olduğu gibi iç savaş çıkarmanın peşindeler. Bizler Türk milleti olarak ülkemiz üzerinde oynanan oyunların farkında olarak şer güçlere ve içimizdeki kanı bozuk hainlere karşı çok uyanık olmalıyız. Bizler Türkiye düşmanları ve kanı bozuk şerefsizlerin pis oynuna gelmeyerek devletimizin, hükümetimizin yanında olmalıyız. Aksi taktirde çok ama çok acılar çekeriz. Derim ki Türkiye artık iyi niyetli siyaseti bir kenara  bırakıp Avrupa'nın anladığı dilde konuşmalıdır. Avrupa'nın Türkiye ilgili olumsuz kararlarına anında cevap verilmelidir. Örneğin en basiti sınır kapılarını hemen açarak mültecilerin Avrupa'ya geçmelerine izin verilmelidir. Ticari ilişkiler gözden geçirilmeli ve Avrupa'da yaşayan kardeşlerimizin  Avrupa bankalarında bulunan paralarını çekip Türkiye'ye getirebilmeleri için çalışma yapılmalıdır. Yani elimizde var olan güçler neyse hepsini kullanmalıyız. Bu arada Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi'nde Türkiye'yi siyasi deneyime tabi tutulması için oy kullanan HDP'li milletvekillerinin milletvekilliği düşürülmeli. O milletvekilleri milletin ödediği vergilerden maaş alması hak değildir. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN. ALLAH ÜLKEMİZDE HAİN OLANLARI HELAK ETSİN. ALLAH GÜZELİM ÜLKEMİZDE DİN, DİL, IRK AYRIMI OLMADAN CÜMLEMİZE HUZURLU YAŞAMAYI NASİP ETSİN, AMİN.