26.04.2017


Düşmanlıkları milli oluşundan dolayı

Efendim Fransa'da faşist bir Profesör, Türkiye ile ilgili siyasi gündemi değerlendirmek için çıktığı Fransız televizyonunda kelimenin tam anlamıyla bunak, faşist ve şerefsiz olduğunu gösterdi. Sözde siyaset bilimcisi olan ırkçı Prof. Defarges, Türkiye'de bir tıkanıklığın olduğunu iddia ederek, bu tıkanıklılığın giderilmesi için mutlaka Türkiye'de ya iç savaşın çıkması gerektiğini veya Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın öldürülmesi gerektiğini söyledi. Bu alçağa, şerefsize, faşist, kandan beslenen köpeğe, inanın ne diyeceğimi bilemiyorum. Ben bu ırkçı faşist Defarges'in sözde bilim adamlığına insanlığına ve profesörlüğüne tüküreyim. Sürekli Demokrasiden insan haklarından ve özgürlükten bahseden Avrupa'nın bilim adamları, akademisyenleri ve siyasileri, tam 15 yıldır her seçimde zafer elde eden Cumhurbaşkanımız Erdoğan'dan dolayı iyice ruh hastası oldular. Son umutları 16 Nisan referandumuydu o da olmadı. Bazı Avrupa ülkeleri ülkemizde kendi besledikleri kanı bozuk terör örgütleri FETÖ, PKK ile birlikte PKK'nın siyasi kanadı HDP ve ana muhalefet partisi CHP ile birlikte 'Hayır' kampanyası yürütüp yine amaçlarına ulaşamadılar. 

Türkiye parçalansın istiyorlar 

Çünkü milletimiz yine Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın yanında yer aldı ve dolayısıyla Türkiye düşmanı bu şerefsizler kafayı iyice yediler. Defarges denen şerefsiz kansızlar İstiyorlar ki Cumhurbaşkanı Erdoğan bir şekilde ölsün. Sonra Suriye'de olduğu gibi Türkiye iç savaşın içinde bölüp parçalansın. Daha öncede aynı sözleri eski Pentagon baş danışmanlarından FETÖ destekçisi Amerikalı analist Micheal Rubin'de, 15 temmuz darbe girişiminden sonra Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın öldürülmesi gerektiğini söylemişti. Hatta bu alçak Pentagon sözcüsü referandum öncesi Cumhurbaşkanımızın sonunun geldiğini bile söylemişti. Sevgili okuyucularım İsrail, Amerika, Rusya ve bazı Avrupa ülkeleri Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ı neden istemiyorlar, neden ölsün istiyorlar biliyormusunuz? Tek kelimeyle Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın milli oluşundan dolayıdır. 15 sene öncesinde olduğu gibi Türkiye'nin  iç işlerine karışamadıklarından, yönetemediklerinden, sömüremediklerinden dolayı. 

Türk milleti oyunlara kanmaz 

10 öncesine kadar Avrupa ve Amerika paramızla bile bize silah tank ve helikopter vermiyordu. Allah'a çok şükür şimdi Türkiye 10 yıldır kendi askeri silahını, tankını, insansız hava aracını, helikopterini üretiyor. İnşallah yakın zamanda Türkiye kendi savaş uçağını ve savaş gemilerini üretmeye başlayacak. Türkiye bugün ürettiği askeri silahları başta Amerika olmak üzere bir çok ülkeye de satıyor. İşte Avrupa'nın Cumhurbaşkanımız'a düşman olmalarının baş nedeni budur ve milli oluşundan dolayıdır. Ey Avrupa, ey Amerika 15 Temmuz'da Türkiye'de iç savaş çıkarmak ve Cumhurbaşkanımızı öldürmek istediğinizde amaçlarınıza ulaşamadınız. Türk Milleti 15 Temmuz'da sizin ve halen arkasında durduğunuz FETÖ'cüleri dünyaya geldiğinize pişman ettiğinde hala aklınız başınıza gelmedimi? Türk milletinin artık sizlerin pis oyunlarına kanmayacağını anlamadınız mı? Eğer Cumhurbaşkanımızın kılına bir zarar gelirse bilinizki Türk milleti sizin ananızı ağlatır benden söylemesi. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH ÜLKEMİZİ ŞER GÜÇLERİN ŞERRİNDEN KORUSUN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN. ALLAH CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN'I ŞEREFSİZLERİN ŞERRİNDEN KORUSUN, AMİN.