19.04.2017


Daha güçlü olacağız

Terör örgütleri PKK, FETÖ ve DEAŞ'a rağmen, Haçlı ittifakı, HDP, MHP'li muhalif kanat ve CHP'nin yanısıra dahili ve harici işbirlikçilere rağmen, millet yeni sisteme 'Evet' dedi. Yani 1923'ten bu yana uygulanan parlamenter sistemden, başkanlık sistemiyle donatılmış cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçiş için millet 'Evet' dedi. Millet 'Evet' dedi demesine ancak hayırcı guruplar bazı köşe yazarları kafayı yiyor. Bazı köşe yazarları Bugüne kadar 8 maç kaybetmiş olan Kemal Kılıçdaroğlu'nu kurtarmanın derdine düştü.Halbuki 2 maç kaybetmiş olan takım antrenörü 'işe yaramıyor' diyerek hemen takımdan kovulur. CHP ise tam tersi, 8 maç seçim kaybetmiş olan Kılıçdaroğlu'nu halen baş tacı yapmakta. Sevgili okuyucularım referandumda 18 maddelik anayasa değişikliğine evet çıkması o kadar çok kolay olmadı. Hepimiz Amerika'nın, Almanya'nın, Hollanda'nın, Avusturya'nın, İsviçre'nin, Yunanistan'nın ve Türkiye'nin bölünmesini parçalanmasını isteyen şer güçlerin neler yaptıklarını gördük. 

Şer güçlerin oyunu bozuldu 

Şer güçler, Sosyal medyada yalan yanlış propagandayla bilhassa gençlerimizi kandırıp Erdoğan düşmanlığı yapmalarına rağmen milletimiz anayasa değişikliğine 'Evet' dedi. Çok şükür sandıktan 'Evet' çıkmasıyla şer güçlerin pis oyunları şimdilik bozulmuş oldu. 'Şimdilik' diyorum, çünkü içimizdeki kanı bozuk şerefsizler ve dışımızdaki şer güçler hedeflerine ulaşmak için şimdilik sinsice beklemekte. Kim bilir bu fitne odakları, şer güçler ülkemizi karıştırmak için nasıl bir plan hazırlığı içindedirler? Peki değişen bu anayasayla ne olacak? Milletin 'Evet' demesiyle ilk olarak Meclis kolları sıvayarak hemen iç tüzük ve mevzuat değişikliğine gidecek. Hantallaşmış sistemden ilk defa sivil siyaset eliyle kurtulmuş olacağız. Sonra Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi ülkemiz dışa bağlı olmadan kendi ayakları üzerinde dik duran ülke olabilmek için sanayide, askeri ve turizm alanında  atak içinde olacak. Sadece bunlar değil, demokrasi ve özgürlük alanlarında reform denecek şekilde çalışmalar olacak. 

İdam yasasını hemen çıkarın  

Yani insanlar infialden,fitneden ve fesatlıktan uzak kalarak, insanlara hakaret edilmediği, ayrımcılık yapılmadığı, yasalara aykırı söylemlerde bulunulmadığı müddetçe özgürce fikrini söyleyebilecek. Yanlız fikir özgürlüğü var diye kelime oyunları yaparak eyaletten bahseden, terör propagandası yapan, teröre destek olan kişilere kesinlikle sessiz kalınmamalı. Bu zihniyette olanlar bilinizki terör örgütü temsilcileridir. Bunlar mutlaka hak ettikleri cezayı almalıdırlar. Bu arada Hükümete şunu söylemek isterim. Meydanlarda millet sizden yüksek sesle ne istediğini herhalde unutmadınız? İsterseniz milletin yüksek sesle ne istediğini ben yine de hatırlatayım. Millet meydanlarda dedi ki, “Devletimizin milletimizin bekası için ülkemizde ne kadar terör örgütü varsa, tüm terör örgütlerinin  eli ayağa başı kimler ise hepsi de idam edilsin” dedi. Bence 2019 seçimine kadar bu kanunu idam yasasını hemen çıkarın. Yoksa  bu millet sandıkta sizden hesap sorar benden söylemesi. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN. ALLAH GÜZELİM ÜLKEMİZİ İÇİMİZDEKİ VE DIŞIMIZDAKİ ŞER GÜÇLERİN ŞERRİNDEN KORUSUN. ALLAH DEVLETİMİZİ VE MİLLETİMİZİ HER DAİM GÜÇLÜ KILSIN. ALLAH DEVLETİMİZİ VE MİLLETİMİZİ MÜNAFIKLARIN ŞERRİNDEN PİS OYUNLARINDAN KORUSUN, AMİN.