08.04.2017


Eğer kendimize gelmezsek ayvayı yeriz

Ehli küfür ve Haçlı zihniyetine sahip güç odakları dünyanın neresinde olursa olsun islam dünyasını bölüp parçalamaya ve Müslümanlar'ı tamamen öldürüp yok etmekte kararlı. Ne yazık ki Haçlı zihniyetine sahip güçler Müslümanlar'ın içine yaydığı sinsi fitne ve fesatlıklarla Müslüman'ı Müslüman'a öldürtüyor.  Şuursuz, aptal, İslam dininin ruhuna ermemiş, Kur'an-ı Kerim ve Peygamber efendimizin hadisinden sünnetinden bile haberdar olmayan sözde Müslümanlar, israil, Amerika, Vatikan, Rusya, İngiltere ve Avrupa'nın fitne ve fesatlığına gelerek birbirini öldürmekte. Tek kelimeyle şer güçlerin oynuna, fitne ve fesatlığına gelenlere yazıklar olsun. Peygamber efendimizin ümmeti bugün bir birinin varlığından rahatsız. Peygamberin sözde ümmeti olan Müslümanlar şer güçlerin  fitne ve fesatlığına gelerek ülkelerini kan gölüne çevirdi. Bu ahmak sözde Müslümanlar İsrail'in Ortadoğu projesi gereği ülkelerini bölüp parçalamanın çabasında. Görüyoruz yıllardır ümmeti Muhammed'in durumunu. Soruyorum “İslam tek millettir” diyen peygamber efendimizin ümmetine ne oldu da bir birini öldürüyor? 

Amerika göstermelik olarak vurdu 

Ne oldu biliyormusunuz? Tek kelimeyle inancımızda samimiyetsizlikten Kur'an-ı Kerim'den uzak kalışımızdan ve fazla maddeci dünya menfaatlerine kendimizi kaptırmamızdan dolayı. Bakın Suriye'nin başında bulunan Esad denen cani, babası Hafız Esad'ı aratmayacak şekilde kendi vatandaşlarını kimyasal silahlarla nasıl öldürüyor. Beşar Esad denen alçak katil, İdlib'in Han Şeyhun beldesinde Sarin Gazı bombalarıyla kadın çocuk yüzlerce insanı öldürdü. Bu caniliği yapan bırakın Müslüman olmayı insan bile olamaz. Esad denen alçak bu katliamları yaparken Birleşmiş Milletler acilen toplandı ve dünyanın jandarması olduğunu söyleyen Amerika, göstermelik olarak Suriye'yi vurdu. Peki 6 yıldır milyonun üzerinde insanı öldüren Esad'a neden bugüne kadar bir şey yapılmadı? Ne yapabilirlerdiki, zaten Esad alçağına kimyasal silahları veren Birleşmiş Milletlerin daimi temsilcisi beş ülke değil miydi?  

Müslüman liderlere ne demeli 

Sevgili okuyucularım katil cani Beşar Esad, kadın ve çocuk yüzlerce insanı Sarin Gazı bombasıyla öldürmesi beni çileden çıkardı. Hadi diyelimki ehli küfür, Haçlı dünya bu katliamlara  ses çıkarmıyor? Zaten Irak'ı, Suriye'yi, yemen'i, bu hale getirenler onlar olduğu için ses çıkarmalarını bekliyemeyiz. Peki ya bunca katliamlara ses çıkarmayan Müslüman ülke liderlerine ne demeli?  Çoğu İslam ülke liderlerinin ipi ise Haçlı zihniyetine sahip ülkelerin elinde olduğu için ses çıkaramıyorlar. Açıkça bazı Müslüman ülkelerinin Kral ve Emirler'i, postu deldirmemek için korktuklarından dolayı, saltanatlarını kaybetmemek için  Amerika'ya, İsrail'e, Avrupa'ya, Vatikan'a ve Haçlı dünyaya ses çıkaramıyorlar. Bügün dünyada Müslümanlar'ın tek sesi olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bugün Müslümanlar'ın derdiyle sıkıntısıyla ilgilenen kişi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. İşte bundan dolayıda  haçlı zihniyet Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a düşmanlar. Derim ki biz Müslümanlar, kendi sorunlarımızı kendimiz halledemez isek, başka ülke istihbaratlarının fitne ve fesatlığına gelir isek, cahilce, aptalca işler yapar isek, Kur'an-ı Kerim'den, Peygamber efendimizin hadis ve sünnetinden uzak kalıp mezhep safsatasına kendimizi kaptırırsak ayvayı yedik derim. 

Allah rızası için birbirimizi sevmezsek 

Müslüman olarak bir birimizi Allah için sevmediğimiz müddetçe, içimizdeki fitne ve fesatçıları temizlemediğimiz müddetçe, insanlar arasında ayrımı yaptığımız müddetçe ayvayı yedik. Terör eylemlerinde bulunanları içimizden atmadığımız müddetçe ayvayı yedik. Yani Müslüman olarak her konuda samimi olmadığımız müddetçe, şekilcilikten, ön yargıdan, dedikodudan uzak kalmadığımız müddetçe ayvayı yedik. Din, dil, ırk ayrımı yapıldığı müddetçe, Müslümanlar arasında kutuplaşmalar devam edildiği müddetçe gerçekten ayvayı yidik demektir. Bir an önce kendimize çekidüzen vermezsek, samimi duygularla Allah rızası için bir birimizi sevmezsek, Peygamber efendimize gerçekten ümmet olmazsak, ehli küfür yani Haçlı dünya  bizi anamızdan doğduğuna pişman edecektir. Haçlı dünya Bizi bir birimize öldürtmeye ve İslam dünyasını bölüp parçalamaya devam edecektir. İnşallah bu kadar açık ve net konuşmam uyanmamıza vesile olur. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH CÜMLEMİZE UYANMAYI, SAMİMİ OLMAYI NASİP ETSİN. ALLAH BİZ MÜSLÜMANLAR'I GERÇEKTEN KUR'AN-I KERİM'E İMAN ETMİŞ KULLARINDAN EYLESİN. ALLAH BİZ MÜSLÜMANLAR'I FİTNE VE FESATLIKTAN KORUSUN. ALLAH TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NE, DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.