03.04.2017


Sizin dost dedikleriniz bunlar mı?

Efendim son haftalarda CHP ve bazı köşe yazarları, “Hükümetin dış politikası o kadar kötü, ki etrafımızda bir tane dostumuz kalmadı” diyerek hükümeti eleştiriyorlar. Etrafımızda derken İran, Suriye, Irak, Yunanistan ve Avrupa ülkeleriyle birlikte Amerika'nın da Türkiye'ye düşman olduklarını söylüyorlar. Hadi CHP'yi ana muhalefet partisi olarak hükümeti eleştirmesini anlarım. Ya bazı köşe yazarlarına ne demeli? Dışişleri bakanlığı döneminde Ahmet Davutoğlu'nu Suriye politikasını eleştiren bazı köşe yazarları, Davutoğlu Başbakan olunca hemen yanında yer aldılar. Davutoğlu'nun Başbakan olarak kalıcı olacağını düşünen bazı köşe yazarları Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a sırtlarını dönüp başkalarının ağzından eleştirmeye başladılar. Halbuki bu köşe yazarları Cumhurbaşkanımız Erdoğan sayesinde itibar görüp bir yerlere geldiler. 

Terör örgütünü donatıyorlar 

Cumhurbaşkanımız  Erdoğan'ın sayesinde semt değiştirip kendilerince elit oldular, Cumhurbaşkanımız  Erdoğan'ın sayesinde hiç bir zaman çıkamayacakları televizyon kanallarına çıktılar. Şimdi bu köşe yazarları Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın dış politikasını eleştirerek el altında kelime oyunlarıyla hayır kampanyasına  destek oluyorlar. Neymiş efendim Türkiye'nin çevresinde hiç dostu kalmamış. Soruyorum sizlere Türkiye'nin NATO üyeliği çerçevesinde müttefiklik ilişkisi içinde olduğu Amerika ve Almanya, Suriye'de Türkiye'nin ulusal güvenliğini yok sayarak Suriye'de YPG'yi taktik zırhlı araçların yanı sıra lazer güdümlü anti tank füzesi Javelin ve yerden hava atış yapan Stinger füzesi ile donatmasına ne diyorsunuz? Soruyorum sizlerin dost dediğiz bunlar mı? Amerika'nın PKK'nın Suriye kolu olan PYD'ye verdiği Javelin'leri Türkiye'ye paramızla satmadığını biliyor muydunuz? Sizin dost dediğiniz Almanya, Türkiye cumhuriyetinin bölüp parçalanması için PKK'ya her türlü siyasi, maddi ve silah desteğini verdiğini biliyor musunuz? Hollanda'nın, Avusturya'nın, Yunanistan'ın Almanya'nın kontrolünde Türkiye'ye  düşmanlık yaptıklarını görmüyor musunuz? Rusya'nın nasıl iki yüzlülük yaparak PYD'ye destek olduğunu görmüyor musunuz? 

Dostumuz olmasınlar daha iyi 

Neymiş efendim Türkiye'nin hiç dostu kalmamış. Böyle fitneci, fesatçı, iki yüzlü, ülkemizi bölüp parçalamanın peşinde olan sözde dost olunacaksa bu şerefsizler hiç dostumuz olmasın daha iyi. Kardeşlerim malesef içimizdeki FETÖ'cüler, PKK'lılar ve değer kanı bozuk hainlerle birlikte, İsrail'in Ortadoğu projesini hayata geçirmek için Amerika, Rusya ve Avrupa ülkeleri güzelim ülkemizi bölüp parçalamanın peşindeler. İşte bundan dolayı bu şer odakları Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a düşmanlar. Bizler biraraya gelmiş Türkiye düşmanlarının yanında değil, ülkesi için mücadele eden Cumhurbaşkanımızın yanında yer almalıyız. Malesef dünya menfaatini ve kendi çıkarlarını ön planda tutan bazı köşe yazarları farkında olmadan Türkiye düşmanlarının yanında yer alıp devleti, hükümeti yazılarıyla yıpratmanın peşindeler. Onlara tavsiyem şudur: Din, dil, ırk ayrımı yapmadan ülkemizin bekası, milli ve manevi değerlerimizin korunması için gayret gösterin. Sakın dünya menfaatiniz için vefasız ve nankör olmayın, geldiğiniz yeri unutmayın. Bugün sırtınızı sıvazlayanlar yarın tekmeyi poponuza vururlar benden söylemesi. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN. ALLAH ÜLKEMİZE HAİNLİK YAPANLARI HEALAK ETSİN. ALLAH GÜZELİM ÜLKEMİZDE DİN, DİL, IRK AYRIMI OLMADAN CÜMLEMİZE HUZURLU YAŞAMAYI NASİP ETSİN, AMİN.