22.03.2017


Bunların düşmanlığı bitmez

Efendim Almanya'nın dış istihbarat teşkilatı federal haber alma servisinin başkanı olan Bruno Kahl diyor ki, 15 temmuz darbe girişiminin arkasında Gülen yapılanması olduğu konusunda bizi çeşitli yollardan ikna etmeye çalışıyorlar, Ancak biz şu ana kadar ikna olmuş değiliz diyor. Yani Alman istihbaratı 15 Temmuz'da darbe girişiminde bulunanların, yüzlerce kişiyi öldürenlerin, binlerce kişiyi yaralayanların, meclisi ve Cumhurbaşkanlığı külliyesini  bombalayanların  FETÖ'cü şerefsizlerin olduğuna ikna olmamışlar. Hay Ben sizin ... Be şerefsizler elbette  ikna olmazsınız. Çünkü 15 Tammuz darbe girişiminin arkasında NATO'yla birlikte Amerika,İsrail, bazı Avrupa ülkeleriyle birlikte siz vardınız. 15 temmuz darbe girişiminde amaçlarınıza ulaşamayınca şimdi, efendim biz halen darbe girişimini kimin yaptığını bilmiyoruz diyerek salağa yatıyorsunuz öylemi? Ulan siz ne şerefsiz kanı bozuklarsınız. Utanmadan pişkince 15 temmuz darbesini FETÖ'cülerin yaptığına dair bizi ikna etmeye çalışıyorlar diyorsunuz. Güya Bilmiyoruz numarasıyla kullandığınız FETÖ'cüleri aklamaya çalışıyorsunuz öylemi?

Kendi iç sıkıntılarını gizlemek için

Sevgili okuyucularım Almanya ve bazı Avrupa ülkeleri kendi iç sıkıntılarını gizlemek için islam dinini ve Türkiye'yi kendilerine düşman seçtiler. Bundan dolayı Referandum çalışmaları için  bulunmak için Almanya'ya ve değer Avrupa ülkelerine gitmek isteyen bakanlarımızı ülkelerine sokmadılar. Türkiye cumhuriyetinin bakanlarını ülkelerine sokmayan Avrupa, PKK terör örgütünün  miting yapmasına müsade etti. Hatta Almanya PKK'nın mitingini Kendi televizyonlarında canlı yayınladılar. Soruyorum bu düpedüz şerefsizlik değilde nedir? Amerika, İsrail, Almanya, Hollanda, Rusya, Danimarka, İran, ve başka ülkeler Türkiye'ye karşı düşmanlıktan ne zaman vazgeçer. Hiç umudum yok vazgeçmezler. PYD'yi ağar silahlarla donatan eğiten Amerika, şimdi PYD'ye helikopter verdi. Peki Amerika,Rusya ve Avrupa ülkeleri PKK'ya,PYD'ye ve FETÖ'cülere neden destek ve yardımda bulunuyorlar? Tek kelimeyle Türkiye'yi bölüp parçalamak için. Peki neden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a düşmanlar? Tek kelimeyle Türkiye cumhuriyetini bölüp parçalatmadığı için.

Bu millet onları pişman eder

Sadece bunun için mi düşmanlar? Hayır sadece bunun için değil, Türkiye'yi büyütüp geliştirdiği için, Türkiye'nin kendi ayakları üzerinde durmasını sağladığı için, Türk ordusunu daha güçlü kıldığı ve kendi silahımızı, tankımızı, helikopterimizi, kendi insansız hava aracını yaptığımız için düşmanlar. İstedikleri kadar düşman olsunlar. Allah'ın izni ile bu millet onları analarından doğuduna pişman eder. Peki ya Avrupa'da yaşayan Türk kardeşlerimize yapılanlar. Almanya'da ve Hollanda'da yaşayan Türk ailelerin çocuklarına el koymalarına ne dersiniz? Aile içinde sıkıntı ve geçimsizlik var bahanesiyle Türk ailelerin çocuklarına el koyan ve 18 yaşına kadar bir daha aileleriyle görüştürülmeyen çocuklar, Almanya ve Hollanda devleti tarafından lezbiyen sapık ailelere veriliyor. Bu Sapık ailelerin elinde büyüyen çocukların ismi Muhammed iken bir bakmışsınız Marcus olmuş. Türk ve Müslüman olan çocuklar sapık lezbiyen aileler tarafından hristiyan olarak yetiştiriliyor. Diyorum ki Avrupa'nın, Amerika'nın Rusya'nın ve İsrail'in Türkiye ve islam aleminin üzerinde oynadığı oyunların hepsi Haçlı zihniyetine dayalı pis oyunlardır. İsrail'in büyük Ortadoğu projesi ve Vatikan'ın Haçlı zihniyeti bir olup Suriye'de,Irak'ta, Yemen'de olduğu gibi islam dünyasını tümüyle bölüp parçalamak istiyor. Tekrar söylüyorum bu şerefsizlerin hain pis oyunları Türkiye üzerinde hiç bitmeyecek. Amerika, İsrail, NATO ve Avrupa ülkeleri Her ne kadar FETÖ'cülere, PKK'ya,PYD'ye ve YPG'ye destek olurlarda olsunlar Allah'ın izni ile amaçlarına ulaşamayacaklar. Ne diyeyim CANABI ALLAH ÜLKEMİZİ PİS OYUNLARDAN KORUSUN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN AMİN.