18.03.2017


Menderes'e rahmet okunuyor, ya İnönü'ye?

Kanal A televizyonunda yayınlanan Büyük Komplolar adlı televizyon programını izlerken göz yaşlarıma hakim olamadım. Zaten devletini, milletini seven, insani vasıf  ve duygularına sahip olan herkes o programı izlediğinde inanıyorum ki göz yaşlarını tutamazdı. Büyük Komplolar adlı programda Said Alpsoy, Adnan Menderes'in idam öncesi neler yaşadığını ve idam edilmesine saatler kala rahmetli Menderes'in nasıl tacizlere, hakaretlere ve nasıl işkencelere maruz kaldığını belgeleriyle anlatıyordu. Rahmetli Menderes'in vücudunda sigara söndürmüşler, prostatı olmamasına rağmen elle prostat kontrolü yapmışlar, eski jandarma komutanı ve MİT müsteşarı olan Teoman Koman olmak üzere görevli komutanların, infaz savcısı'nın yaptığı pislikler hakaretler anlatmakla bitmez. O işkenceleri yapanlar eğer bugün hayatta iseler Allah onların yüzlerini güldürmesin. Ölmüşler ise Allah o şerefsizlere merhamet etmesin. İnşallah Cehennem'in dibinde en büyük azabı tatsınlar. 

İnönü onlarca fabrikayı kapattı 

Peki rahmetli Adnan Menderes'i ne için astılar? Belki genç kardeşlerim bilmeye bilir, ancak yaşı müsait olanlar İnönü döneminin zülümlerini çok iyi bilirler. Bir kaç kelamla rahmetli Adnan Menderes'i idama götüren süreci anlatayım. Atatürk rahmetli olunca yerine Cumhurbaşkanı olarak İsmet İnönü geldi. İnönü'nün ilk icraatı başta Atatürk'e ihanet etmek oldu. Rahmetli Atatürk ölür ölmez İsmet İnönü, hemen paraların üzerinden Atatürk'ün resimini kaldırıp kendi resimini koydu. Sonra Cumhuriyetin ilk dönemlerinde Atatürk'ün kurduğu ağır  sanayileri kapattı. Mesela başta Hollanda olmak üzere çok sayıdaki ülkelerin uçak siparişi verdiği uçak fabrikasını, demir çelik fabrikalarını ve Atatürk'ün kurduğu onlarca fabrikayı İsmet İnönü kapattı. O fabrikalar kapanmayıp faliyetlerine devam etmiş olsaydı bugün Türkiye dünyaya ayar veren bir ülke olurdu. Millet aç ve sefildi, tarım köylüsü bile karnını doyuramıyordu. 

Mason localarını tekrar açtı 

Atatürk ülkemiz için tehlikeli gördüğü mason localarını kapatmıştı. Ancak İnönü mason localarını tekrar  faliyetlerine devam etmesi için açtı. ( her halde Mason localarının kime hizmet ettiğini biliyorsunuzdur) Ya milletin dini yaşamına koyduğu yasaklar. İsmet İnönü Kur'an-ı Kerim'in okunmasını ve öğretilmesini  yasaklattı. İnönü camilerde ezan okunmasını yasaklattı. Camiler kapanıp ahır veya meyhane yapıldı. Çok partili sisteme geçer geçmez CHP'den ve İnönü'den bıkan Millet, rahmetli Adnan Menderesi büyük coşkuyla iktidara getirdi. Menderes iktidara geldiğinde zülüm altındaki halk rahat nefes almaya başladı ve İnönü'nün yaptığı tüm pislikleri ve yasakları kaldırdı.Menderes İnönü'nün resmini paraların üstünden kaldırılıp yerine tekrar Atatürk'ün resmi koydu. Yenilgiyi ve milletin huzura ermesini hazmedemeyen İsmet İnönü, kışkırtmalarıyla ve o dönem CHP'nin yetiştirdiği vesayetçi  bürokratlar ile birlikte Menderes'in idam edilmesi için her türlü entrika, iftira ve pis oyunları yaptılar.  Sonunda Türkiye'nin sevilen Başbakan'ı Adnan Menderes şerefsizler tarafından alçakça idam edildi. İdamın üzerinden seneler geçmesine rağmen Türk milleti Menderes'i ve arkadaşlarını unutmayarak her zaman rahmetle anıp dua ediyor. Sizce Menderes'i kalleşçe, şerefsizce asanları ve İnönü'yü hatırlayan var mı? Hatırlayanlar İsmet İnönü'ye, vesayetçilerine acaba rahmet mi, yoksa başka şeyler mi okuyor? Başka şeyler hem de çok ağır sözlerle başka şeyler okuyorlar. Peki Menderes'in suçu neydi de astılar? Tek kelimeyle hiç bir suçu yoktu. Eğer varsa tek suçu milleti inim inim inleten tek partili İnönü dönemini sonlandırmak olduğu gibi, yasaklanan ezanı ve Kur'an-ı Kerim'i, dini yaşamı serbest bırakmasıdır. Sevgili okuyucularım münafık kanı bozuk FETÖ'cüler ve o günün devamı olan vesayetçiler, 15 Temmuz'da amaçlarına ulaşmış olsalardı inanın zulmün daha beterini daha aşalığını şerefsizce, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a yapacaklardı. Sonra ülkemizi iç savaş içine sokup bölünmesini sağlayacaklardı. Allah'a çok şükür verilmiş sadakamız varmış da Allah'ım bu münafıklara fırsat vermedi. Ne olur çok ama çok uyanık olalım. Ülkemiz üzerinde öyle şerifsizce pis oyunlar oynanıyor ki, insan oğlunun aklına bile gelemez. Görüyorsunuz FETÖ'cüler, PKK, PYD, PKK'nın siyasi kanadı HDP ve CHP nasıl omuz omuza verdi? Bunların birlikteliği omuz omuza vermeleri sizce ülkemizin hayrına mı? Tabiki bu beraberlik ülkemizin hayrına değil şerrinedir. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH ÜLKEMİZDEKİ TÜM HAİNLERİ HELAK ETSİN. ALLAH ÜLKEMİZİ, DEVLETİMİZİ VE MİLLETİMİZİ MÜNAFIKLARIN ŞERRİNDEN KORUSUN. ALLAH RAHMETLİ ATATÜRK'E, ADNAN MENDERES'E, TURGUT ÖZAL'A, NECMETTİN ERBAKAN'A RAHMET EYLESİN. MEKANLARI CENNET OLSUN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.