15.03.2017


Alçak ülkenin alçakları

Uzun zamandır ne diyordum? “Yıllardır ülkemizi kan gölüne çeviren PKK'ya, FETÖ'ye ve diğer terör örgütlerine destek olan Avrupa, Türkiye'yi bölüp parçalamanın peşinde” diyordum değil mi? Dost görünümlü münafık Avrupa ülkelerinin, Türkiye'ye açıkça nasıl düşman olduklarını görüyorsunuz. Nasıl düşman olmasınlar ki? Bu münafık topluluğu açıkça Türkiye'nin büyümesinden, Türkiye'nin kendi ayakları üzerinde durmasından ve birlik içinde huzurlu yaşamamızdan rahatsızlar. Tabi eskiden olduğu gibi Türkiye'yi yönetemedikleri içinde rahatsızlar. Esas rahatsızlıkları son 14 yılda Türkiye'nin kendi ayakları üzerinde durmasını sağlayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan. Şimdi bu münafık Avrupa ülkeleri, referandumdan 'ya evet çıkarsa, ya Cumhurbaşkanı  Erdoğan daha güçlü olursa' korku ve endişesiyle FETÖ, PKK, PKK'nın siyasi kanadı HDP ve Anamuhalefet partisi CHP ile birlikte referandumda hayır kampanyası başlattılar. 

Nazi zihniyetinden başka birşey değil 

Birçok Avrupa ülkesi referanduma engel olmak için ellerinden gelen şerefsizliği, her türlü alçaklığı yapıyor. Esas Hollanda'nın yaptığı alçaklığa bakın? Alçak ülke Hollanda'nın alçakları, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nu Hollanda'ya girişine engel oldular. Yine alçak ülke Hollanda'nın alçakları, Aile Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'yı, Roterdam'da Türk vatandaşlarıyla buluşmasını engelledi. Hatta bu alçak ülke Hollanda'nın alçak polisleri Bakan Kaya'yı Türk Konsolusluğu'na girişini engelledikleri gibi Bakan Kaya'yı önce karakola götürüp sonra sınır dışı ettiler. Sevgili okuyucularım tek kelimeyle Hollanda'nın yani alçak ülkenin alçak yetkililerinin yaptığı Türkiye düşmanlığı, barbarlık, rezillik ve nazi zihniyetinden başka birşey değil. Hollandalı şerefsiz polisler, ülkede yaşayan Türk kardeşlerimizi köpeklerine ısırttı, Türk kardeşlerimizin üzerine atla ve TOMA'larla yürüdüler. Ey Hollanda, ey alçak ülkenin alçakları, dünya sizin ne kadar alçak olduğunuzu, ne kadar kalleş olduğunuzu biliyor, hatta sizlerin kalleşliğini, şerefsizliğini Endonezya ve Bosnalı müslümanlar çok daha iyi biliyor. 

Bosna'da sırplar'a katlıam yaptırdınız 

Be alçaklar siz değil miydiniz 1995 yılında Bosnalı Müslümanlar'ı Sırp askerlerine teslim edip katliam yaptıran? Ey alçak ülke Hollanda, siz değil miydiniz Sırp katillerin katlettiği 8 bin 372 kişinin ölümüne sebeb olan? Soruyorum sizlere yaptığınız adiliklerden şerefsizliklerden hiç utanmıyor musunuz? Ülkenizde yaşayan benim Türk kardeşlerimi, köpekleriniz köpeklere ısırtıyor öyle mi? Bunun hesabı mutlaka size Türkiye Cumhuriyeti devleti tarafından sorulacaktır. Son haftalarda yazdığım yazıların ne kadar isabetli olduğu şimdi ortaya çıkıyor. Bunlara karşı bizde diyoruz ki, ülkemizin bekası için, Türkiye Cumhuriyeti'nin kimseye muhtaç olmadan kendi ayakları üzerinde kalması ve yatırımların devam etmesi için, güçlü bir silahlı kuvvetlerine sahip olmak  için, ülkemizdeki kanı bozuk şerefsiz ne kadar PKK, FETÖ, ve diğer terör örgütleri varsa hepsinin temizlenmesi için EVET, EVET, EVET diyoruz. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH ÜLKEMİZE DÜŞMAN OLANLARI TÜMÜYLE HELAK ETSİN. DÜNYADA BARIŞA, HUZURA KİM FİTNE SOKUYOR İSE ALLAH CÜMLESİNİ HELAK ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZİ DAİMA GÜÇLÜ KILSIN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.