13.03.2017


Yapmış olabilirler

Hatırlarsanız ASELSAN'da yerli savunma sistemleri üzerine çalışan 7 mühendis şüpheli bir şekilde hayatlarını kaybetmişti. Ölen mühendislerin kimi için 'intihar etmiş', kimileri için ise 'trafik kazası sonucu ölmüş' dediler. Belirli aralıklarla yaşanan ölüm haberleri Türkiye gündeminden hiç düşmedi. Millet olarak, “Allah Allah ASELSAN'da neler oluyor, aklı başında olan bu çocukları intihara götürecek sebep ne olabilir ki” dedik. Çocukların ailesi ise, “Bizim çocuklarımız aklı başında olan çocuklardı, Çocuklarımızı intihara götürecek hiç bir sıkıntıları, hiç bir sebeb yoktu. Biz bu ölümlerin arkasında başka bir şeylerin var olduğuna inanıyoruz” dediler. Zaten millet olarak bu ölümlerin arkasında bir şeylerin, yani bir hainlik olduğu şüphesi içimizde oluşmuştu. Peki bu ölen gençler ASELSAN'da ne iş yapıyorlardı? Hemen söyleyeyim. ASELSAN'da F-16 ve milli tank projesinde çalışan Hüseyin Başbilen,projesinin sunumuna bir gün kala boğazı ve bileği kesilmiş olarak ölü bulundu. 

Hepsinin ölümünde şüphe var 

F-16 savaş uçaklarının modernizasyonu, komuta kontrol ve şifreleme üzerine çalışan Ali Ünsem Ünal, kafasına sıkılan tek kurşunla ölü bulundu. Askeri projelerde çalışan Evrim Yançeken, oturduğu binanın 6'ncı katından düşerek ölmüş! Uçak komuta kontrol konusunda uzman olan Burhanettin Volkan, Ankara Bando Okulları Komutanlığı'nda ölü bulunmuş! Kayıtlara silahla intihar ettiği yazılmış. Önemli bir savunma projesi hazırlığı içinde olan Zafer Oluk, ASELSAN'da elektrik mühendisi olarak çalışıyordu ve o da elektirik çarpması sonucu ölmüş! Mikroelektronik güdüm ve elektro-optik projesinde çalışan Hakan Öksüz, Eskişehir yolu üzerinde geçirdiği şüpheli bir trafik kazası sonrası hayatını kaybetti. F-16, insansız hava aracı, tank, milli savaş silahları üzerine çalışan ve manyetik alan konusunda uzman olan Erdem Uğur, evinde gazla zehirlenerek ölü bulundu. 

Hiçbir neticiye ulaşılamadı 

Bu şüpheli ölümlerle ilgili davalar açıldı, ancak hiç bir neticeye ulaşılmadı. Çünkü davalara bakan 8 savcı her seferinde değişmiş. Sevgili okuyucularım basında bu ölümlerle ilgili çıkan haberlerde sıkça  FETÖ terör örgütüne işaret ediliyordu. Bu ölümler gerçekten tutanaklarda geçtiği gibi yaşanan ölümler mi? Yoksa bu çocuklar bir hainliğe kurban mı gitti? Bunu ASELSAN'da FETÖ üyesi oldukları gerekçesiyle gözaltına alınan 84 kişinin ifadelerinden Sonra öğreneceğiz. ASELSAN'da gözaltına alınan 84 kişiye savcı, mühendislerin şüpheli ölümleriyle ilgili sorular sorulacakmış. 'Hocam bu ölümleri FETÖ'cüler gerçekleştirmiş olabilir mi' Diye sorabilirsiniz, ben de 'Neden olmasın?' Derim. Ben 15 Temmuz'da kendi milletine bombalar yağdırıp öldüren, devletin sır belgelerini başka ülkelere veren, insanlara iftiralar atıp ölümlerine neden olan, kumpaslarla, pis oyunlarla, Balyoz ve Ergenekon gibi isimlerle Türk ordusuna hainlik yapan bu hain FETÖ'cülerden herşeyi beklerim. Eğer bu şüpheli ölümleri FETÖ'cüler gerçekleştirmiş ise biliniz ki bunu ülkemizin gelişmesini, büyümesini, Türkiye'nin güçlü orduya sahip olmasını istemeyen başka ülkelerin siparişi üzerine yapmışlardır. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH ÜLKEMİZE HAİNLİK DÜŞÜNENLERİ HELAK ETSİN. ALLAH ÜLKEMİZİ HER DAİM GÜÇLÜ KILSIN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.