08.03.2017


Dost olan pislik yapar mı?

Üç arkadaş sohbet ederken yanıma bir şahıs geldi, “Hocam bugün Güneş Gazetesi'nde yazınızı okudum. Valla bravo size, konuları sizin gibi millete açıkça anlatan pek kimse yok. Yazınızla Avrupa'nın ve Almanya'nın gerçek yüzünü ortaya koymuşsunuz. Hocam, Almanya ve diğer Avrupa ülkeleri Türkiye'ye neden bu kadar düşmanlar? Biz Almanya ile dost değil miyiz? Hocam Avrupa, İsrail ve Amerika Türkiye'den ne istiyor?” diye sordu. Adamcağızı dinledikten sonra, “Af buyurun siz ne iş yaparsınız?” dedim. “Hocam, ben Merter'de tekstil işi yapıyorum, ayrıca başka ülkelere tekstil ürünleri satıyorum” dedi. 'Allah işini rast getirsin, Allah bereketini artırsın' dedikten sonra şunları anlattım:  “Bak güzel kardeşim, diyorsun ki Almanya Türkiye'ye dost değil mi? Almanya ve Avrupa Türkiye'ye hiç bir zaman dost olmadı ki.Almanya, Türkiye'deki kendi vakıfları aracılığı ile ajanlık yapmakta. Bu vakıflar başta PKK, FETÖ  olmak üzere terör örgütlerine yıllardır lojistik destek vermekte. Almanya islam dinini kötülemek için elinden gelenide yapmaktadır. 

Alman vakıflarının sinsi oyunları 

Almanya, kendi vakıfları aracılığı ile Ülkemizde bazı kanı bozuk bazı vakıf ve derneklere maddi destekte bulunuyor. Almanya'nın bu pis oyunları zaten zaman zaman medyada yer alıyor. Peki Alman vakıfları bu desteği marjinal gruplara, bazı vakıf ve derneklere ne için veriyor? Tabi ki hükümeti yıpratmak için mitingler gösteriler yapmaları için veriyor. Gezi Parkı olayları sırasında Merkel'in göstericilerin arasındaki terör örgütlerine nasıl destek verdiğini hepimiz gördük değil mi? PKK'lı ve FETÖ'cü teröristlere nasıl sahip çıktığınıda görmekteyiz öyle değil mi? Şimdi Türkiye'ye dost olan bir ülke bu şerefsizliği, adiliği yapar mı? Elbette gerçek dost olan bir ülke bu adilliği pisliği yapmaz. Ancak Almanya gibi domuz ve faşist ruha sahip olan sinsi sözde dostlar her pisliği yapar. Almanya ve Avrupa istiyor ki, referandumda hayır çıksın ve sonra Türkiye eski günlerine dönsün.  

Büyüyen Türkiye'yi istemiyorlar  

Yok Türkiye eski günlerinde olduğu gibi IMF kapılarında dilenen, Avrupa'ya 'bize silah ve mühimmat verin' diyen ülke olmayacak. Allah'a çok şükür bugün Türkiye IMF'ye borç verecek durumda, Allah'a çok şükür bugün Türkiye kendi askeri silahlarını, tankını, helikopterini, insansız hava aracını üretmekte. İnşallah yakın zamanda Türkiye savaş uçağını üretmeye başlıyacak. Diyorsunuz ki Amerika, İsrail, İngiltere ve Avrupa ülkeleri, neden Türkiye düşman? Kardeşim her anlamda büyüyen kendi ayakları üzerinde duran, birlik ve beraberlik içinde huzurlu yaşayan Türkiye'yi isterler mi? Bu şerefsizler İstiyorlar ki Türkiye yeni dünya düzeninde yerini almasın, İstiyorlar ki Türkiye bir an önce Irak ve Suriye gibi olsun bölünüp parçalansın. Peki Türkiye'nin bölünmesine engel olan, devletimizin ve milletimizin bekası için  mücadele eden kim?Elbette Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan. Bundan dolayı bu kansız şerefsizler cumhurbaşkanımıza düşmanlar. İstiyorlar ki referandumda 'hayır' çıksın. Allah'a çok şükür milletimiz kimin ne yaptığını, ne düşündüğünü çok iyi biliyor. Allah'ın izni ile bu millet ülkemizin bekası için, Türkiye'nin daha güçlü ve huzurlu olması için EVET diyecektir. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN. ALLAH GÜZELİM ÜLKEMİZİ ŞERLERİN ŞERRİNDEN KORUSUN. ALLAH DEVLETİMİZİ VE MİLLETİMİZİ DAHA GÜÇLÜ KILSIN, AMİN.