06.03.2017


Hayallerinize yenik düşeceksiniz

Efendim Rusya, Amerika, muhalifler ve Rejim güçleri Suriye'de ateşkese imza attı. 'Artık bundan Sonra Suriye'ye barış ve huzur gelecek, masum insanlar ölmeyecek, insanlar perişan olmayacak' demek, kelimenin tam anlamıyla saflık olur. Çünkü Suriye çoktan leş yiyici akbabalar tarafından pay edilmiş bile. Rusya, Amerika, İsrail, İngiltere ve Avrupa ülkeleri Suriye'nin çoktan yeni sınırını çizmişler. Yani Suriye topraklarına Kürt devletini neredeyse kurmak üzereler. Suriye'de YPG'yi silahlandıran Obama yönetimi döneminde Amerika, Irak Sincar'da özerk bölge ve düzenli ordu kurmak isteyen PKK'ya 38 milyon dolarlık ağır silahlar verdi. Sakın bu silahları Amerika PKK'ya parayla verdiğini sanmayın. Parayla değil amaçları ve projeleri için PKK'ya hibe edildi. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin envanterinde bile olmayan ağar silahlar, 4+4 Cougar zırhlı personel taşıyıcı ile Mılan anti tank füzelerinin PKK'nın Suriye kolu olan YPG'ye verilmesi müttefikliğe sığar mı? Bizim ahlak yapımıza göre sığmaz. 

Pkk'ya açıkça destek veriyorlar 

Ancak İsrail'in büyük Ortadoğu projesini hayata geçirmek için Amerika her şeyi mübah sayar ve terör örgütlerine verdiği desteği ahlaksızlık olarak görmez. Türkiye'nin başına 40 yıldır musallat ettikleri terör örgütü PKK'ya şimdi Irak ve Suriye topraklarında devlet kurması için açıkça her türlü desteği veriyorlar. İşte Ortadoğu'da Irak'ta, Suriye'de yaşanan vahşetin asıl nedeni bu. İşte son yıllarda terör eylemlerinin artması ve Cumhurbaşkanımıza düşman olmalarının asıl nedenide bu. Sevgili okuyucularım her zaman çok uyanık ve ülkemiz üzerinde oynan pis oyunların farkında olmamız gerektiğini söylüyorum. Bu leş yiyicileri ülkemizi bölüp parçalamak için FETÖ, PKK, DEAŞ gibi ülkemizde ne kadar kanı bozuk olan marjinal gruplar varsa hepsine destek veriyorlar. İstiyorlar ki Türkiye'de Irak ve Suriye'de olduğu gibi bir an önce iç karışıklılık çıksın. İstiyorlar ki bir an önce Türkiye'den toprak koparıp Türkiye, Irak, Suriye arasında Kürt devleti kurulsun. Ey ahmaklar, ey leş yiyicileri, ey kanı bozuk vatan ve millet düşmanları, size sesleniyorum fazla hayal kurmayın, niyet ve hayalleriniz gerçekleşmeyeceği gibi sizi ananızdan doğduğunuza pişman ederim. 

16 Nisan'da 'evet' diyeceğim 

İşte bu leş yiyici ülkeler FETÖ'cüler, PKK, PYD, YPG ve PKK'nın siyasi kolu HDP, hain planlarına engel olduğu için cumhurbaşkanımıza düşmanlık yapıyorlar. Dünya kamuoyunda cumhurbaşkanımızı karalamaya çalışıyorlar. İşte bundan dolayı ben 16 Nisa'nda ülkemizin bekası, toprak bütünlüğü, birlik ve beraberliği, yatırımların devam etmesi, ülkemizde başta münafık FETÖ terör örgütü olmak üzere, PKK denen kansız şerefsiz terör örgütüyle birlikte değer terör örgütlerinin temizlenmesi için EVET diyeceğim. Sanmayın ki hoca sadece Cumhurbaşkanı'nı sevdiği için bunları söylüyor... Hayır ben Allah'ın verdiği akıl nimetini kullanarak, devletimizin ve milletimizin bekası için evet diyeceğim. Devletimizin içine sızmış münafık FETÖ'cüleri, kanı bozuk PKK ve değer terör örgütlerini temizlemek, leş yiyici akbabaların ülkemizi üzerindeki pis oyunlarını ancak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan temizler ve bozar. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN. ALLAH ÜLKEMİZ ÜZERİNDE KİM PİS OYUNLAR OYNUYOR İSE CÜMLESİNİ HELAK ETSİN. ALLAH GÜZELİM ÜLKEMİZDE DİN, DİL, IRK AYRIMI OLMADAN CÜMLEMİZE HUZURLU YAŞAMAYI NASİP ETSİN AMİN.