04.03.2017


Domuzluk yapıyorlar

Merkel hükümeti mi? Yoksa Almanya'nın derin devleti mi? Onu bilmem, ancak bildiğim tek şey Almanya'nın yaptığı domuzluklar... Almanya yıllardır Türkiye'ye karşı içeride ve dışarıda terör eylemlerinde bulunan ne kadar terör örgütleri varsa hepsinede maddi, siyasi ve silah desteğinde bulunuyor. Almanya'nın, açıktan şerefsiz, kanı bozuk, vatan haini PKK'ya verdiği desteği zaten bilmeyen yok. FETÖ terör örgütüne verdiği desteği de bilmeyen yok. Almanya PKK'lı teröristlerin neredeyse her gün çeşitli eyaletlerde yaptığı gösterilerde terör örgütü elebaşlarının Kandil'den Almanya ve diğer Avrupa ülkelerinde toplanan PKK'lılara video konferansıyla konuşma yapmalarına  izin verilirken; Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı'na ve Bakanlarına izin vermiyor. 

Son 10 yıldır tezgah peşindeler 

Son olarak Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile Bakan Nihat Zeybekci'nin, Türk vatandaşlarına hitaben yapacakları konuşmaya Almanya izin vermedi. Bozdağ, Almanya'da Türk vatandaşlarına bir etkinlikte tam konuşma yapacakken, Alman makamları 'yoğunluk!' gerekçesiyle toplantıyı iptal etti. Dolaysıyla Bakan Bozdağ, yapılan bu siyasi pisliğe ve domuzluğa kızarak Alman mevkidaşıyla görüşmeden Türkiye'ye döndü. Almanya aynı pisliği ve domuzluğu Köln'de referandumla ilgili konuşma yapacak olan Bakan Zeybekci'ye de yaptı. Peki ya son 10 yıldır Alman basınının yaptığı domuzluk?.. Alman basını son 10 yılda Cumhurbaşkanımıza ve Türkiye Cumhuriyeti hükümetine ağır hakaretler ediyor. Alman basını, bu alçakça hakaretleri ne için yapıyor? Almanya Gezi olayları sırasında sol terör örgütlere, marjınal gruplara ve FETÖ'cülere neden destek oluyor? Dillerinden özgürlük, demokrasi, insan hakları gibi sözleri düşürmeyen Almanya ve Avrupa ,15 Temmuz'da neden darbe girişimine karşı çıkmadı? 15 Temmuz sonrası Almanya'ya sığınan FETÖ'cülere neden sahip çıktı? 

Türkiye'yi parçalamak istiyorlar 

Bu soruların cevabı tek kelimeyle Türkiye Cumhuriyeti'ni bölüp parçalamaktır. Bu domuzlar akıllarınca Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmesine engel olarak gördükleri Cumhurbaşkanımızı yıpratıp dünya siyasetinden silmek istiyorlar. Ben de tek kelimeyle avuçlarınızı yalarsınız derim. Sevgili okuyucularım, bu domuzlar istiyorlar ki Türkiye askeri açıdan güçlenmesin, İstiyorlar ki Türkiye kendi silahını, kendi askeri uçağını, helikopterini, savaş gemisini, tankını, insansız hava aracını üretmesin. İstiyorlar ki, Türkiye ekonomide, bilimde, teknolojide büyümesin. İstiyorlar ki, Türkiye bir an önce İsrail'in büyük Ortadoğu projesi gereği bölünsün parçalansın. Ey domuzlar ne yaparsanız yapın, ne pis oyunların içinde olursanız olun, ne kadar terör örgütlerine destek oluşanız olun, milli ve manevi şuura sahip, kalbinde toprak sevgisi olan bu Türk milleti sizleri hayal kırıklığına uğrattığı gibi ananızdan doğduğunuza da pişman eder. Yoksa siz bu milletin nasıl var olduğunu bilmiyor musunuz? Siz bu toprakların hangi şuurla korunduğunu bilmiyormu sunuz? Tekrar söylüyorum terör örgütlerine ne kadar destek olursanız olun, Türk milleti sizi ananızdan doğduğunuza pişman eder. Sizlere tavsiyem bir an önce domuzluk yapmayı bırakmanızdır. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN. TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NE KİMLER HAİNLİK DÜŞÜNÜYOR İSE ALLAH HEPSİNİ HELAK ETSİN, AMİN.