01.03.2017


Hocalı katliamı

Vahşet, pis oyunlar, terör, ihanet ve kalleşlik denince akla ilk gelen ülkelerden biri Ermenistan'dır. İşte bu karekterlere sahip olan Ermenistan, 25 yıl önce Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ bölgesi Hocalı'da gerçekleştirdiği katliamın üzerinden tam 25 yıl geçti. Katliamın üzerinden 25 yıl geçmesine rağmen Azeri kardeşlerimizin acısı hiç dinmedi. Haçlı zihniyetine sahip ahlaksız Ermeniler, 25 yıl önce çoluk çocuk genç yaşlı demeden, hamile kadınların bile karınlarını deşerek toplam 613 Azeri kardeşimizi öldürmüştü. Haçlı zihniyetine sahip olan alçak Ermeniler  halen  kardeş ülke Azerbeycan askerlerine saldırıyor. Alçak katliamcı Ermenilerin 25 yıl önce Azeriler'e yaptığı katliama dünya ülkelerinden bugüne kadar hiç tepki gelmedi. Zaten tepki gelmesini beklemek de doğru değil. Çünkü, zulmeden Haçlı zihniyetine sahip olan hristiyan, zulme uğrayan ise Müslüman. Dolaysıyla  dünya bu katliamlara seyirci kalıyor. 

Ermenistan bu gücü nereden buluyor 

Ya Müslüman ülkeleri neden tepki göstermiyor? O sözde Müslüman ülkelerin ipi yine Haçlılar'ın elinde olduğu için tepki gösteremiyorlar. Gerçi ip kendi ellerinde olsa da bir şey ifade etmez. Çünkü sözde Müslüman ülkelerin liderleri, İslami şuura sahip değiller. Birlik ve beraberliği bilmezler. Onların bildiği tek şey, para saltanat ve postu deldirmemek. Sevgili okuyucularım şimdi diyebilirsiniz ki, Ermeniler Azeri kardeşlerimizden ne istiyor? Tek kelimeyle toprağını genişletmek için Azerbeycan'ın toprağını istiyor. Azeri kardeşlerimizi topraklarında yok etmek istiyor. Bir avuç Ermenistan bu kadar gücü kendisinde nasıl buluyor diyebilirsiniz? Bir avuç dediğimiz Ermenistan'ın arkasında Rusya, Amerika, İsrail, Fransa ve çok sayıda Avrupa ülkeleri var. Bir avuç dediğimiz Ermeniler'in, başta Amerika'da olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerinde müthiş lobileri var. Belki dünyada yahudilerden sonra en büyük lobiye sahip olan Ermenilerdir. İşte bu lobi sayesinde Ermeniler çoğu ülkelerde sözde Ermeni soykırımının tanınmasını sağladılar. Dünyada ne kadar sözde Ermeni soykırımını tanıyan ülkeler varsa hepsi de bu Ermeni lobisinin sayesinde tanıdılar. 

PKK, terör örgütü asala'nın devamıdır 

Doğal olarak bu ülkeler Haçlı zihniyetine sahip olan katliamcı Ermenistan'ın arkasındadır. Ayrıca başta Amerika'dan olmak üzere Avrupa ülkelerinde yaşayan Ermeni lobileri her yıl yüklü miktarda Ermenistan'a maddi destekte bulunuyor. Ahlaksız, zalim insanlıktan nasibini alamamış olan Ermeniler, işte bu güç sayesinde Azeri kardeşlerimize saldırıyor. Şerefsiz hain PKK, Ermenistan'ın resmî terör örgütü olan Aslan'ın devamıdır. PKK'nın sadece Türkiye'yi bölüp parçalamak veya Kürt devleti kurmak gibi bir görevi yok. PKK denen şerefsiz hain bölücü terör örgütü, Ermenilerin Türkiye'den toprak koparma hayalinede hizmet etmekte. Allah'ın izni ile inşallah bu şerefsizler hayallerine yenik düşecek ve akıttıkları kanda boğulacaklar. Biz İki kardeş ülke Azerbeycan ve Türkiye eğer fitne ve fesatlığa gelmeyerek omuz omuza verirsek Haçlı zihniyetine sahip olan Türk düşmanlarının oyunlarını bozar ve Azerbeycan ile Türkiye dimdik ayakta kalır. Sadede gelirsem; Zülüm yapanlar Hristiyan ve Haçlı zihniyetine sahip ise, zülüm gören de Müslüman'sa elbette dünya üç maymunu oynar ve Müslümanlar'a yapılan katliamlara ses çıkarmazlar. Eğer biz Türk Cumhuriyetleri ve Müslümanlar üzerimizde oynanan pis oyunların hainliklerin farkında olup samimi milli ve manevi duygularla bir birimize sarılır isek, Yahudiler ve Ermeniler gibi başka ülkelerde kendi çıkarlarımızı korumak ve savunmak için dünya genelinde lobi çalışmaları yaparsak İnanın çok ama çok büyük başarılara imza atarız. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH BAŞTA KENDİ ÜLKEMİZ TÜRKİYE VE AZEBEYCAN OLMAK ÜZERE TÜM MÜSLÜMANLARI HAÇLI ZİHNİYETİN FİTNELİĞİNDEN, ZULMÜNDEN KORUSUN. ALLAH MÜSLÜMANLAR'A ÖNCE SAMİMİ ŞUUR SONRA BİRLİK VE BERABERLİK VERSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.