27.02.2017


Cumhurbaşkanımıza neden düşmanlar?

Almanya'nın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a düşmanlığı bitmek bilmiyor. Yıllardır PKK'ya, gezi olaylarına ve 15 temmuz darbe girişimine destek olan Almanya, Cumhurbaşkanımıza olan düşmanlığını bakın nasıl sürdürüyor; Dünyaya her fırsatta demokrasi, fikir ve gösteri özgürlüğü dersi vermeye kalkışan Almanya'nın aslında demokrasi ve özgürlük konusunda ne kadar iki yüzlü olduğunu bir kez daha gösterdi. Yıllardır PKK terör örgütüne her türlü desteği veren, gösteri ve mitingine izin veren Almanya, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın gelecek ay Kuzey Ren-Vestfalya Eyaleti'nde yapmak istediği referandum mitingini engellemeye çalışıyor. Kuzey Ren-Vestfalya Eyaleti'nin bakanları Cumhurbaşkanımızın gurbetçilerle buluşmasını engellemek için şimdiden kampanya ya  başladılar. 

Avrupa daima iki yüzlü davaranıyor 

Sevgili okuyucularım Almanya, Fransa fark etmiyor. Avrupa'nın iki yüzlü olduğunu her daima söylüyorum. Özellikle bu iki yüzlü Almanya Cumhurbaşkanımıza düşman. Yıllardır Türkiye'yi her türlü sömüren Amerika ve Avrupa Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın milli olduğunu gördüklerinde, “Allah Allah neler oluyor bizim bugüne kadar Türkiye'de gördüğümüz cumhurbaşkanından farklı biri” dediler. Evet Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'nın önceki cumhurbaşkanlarından farklı. Çünkü Cumhurbaşkanımız Erdoğan'nın döneminde Türkiye'nin son 15 yılda kendi tankını, helikopterini, insansız hava aracını, askeri gemisini, askeri uçağını ve kendi silahını yapmaya başladı. Türkiye son yıllarda hem askeri, sanayi, teknoloji hem de ekonomide dünyaya parmak ısırtıyor. Peki 10 yıl öncesine kadar Türkiye askeri silahını araç ve gereçlerini nereden sağlıyordu. Elbette Amerika'dan, Almanya'dan, Fransa'dan , Rusya'dan ve dünyanın gelişmiş ülkelerinden sağlıyordu. İşte bu dost görünümlü iki yüzlü ülkeler bundan dolayı Cumhurbaşkanımıza düşmanlar. 

Artık Türkiye eskisi gibi olmayacak 

Bu iki yüzlüler istiyor ki Türkiye eskisi gibi askeri ve ekonomik olarak tekrar kendilerine muhtaç olsun. Yok yok Türkiye artık eski Türkiye olmayacak. Türkiye eskisi gibi başka ülkeler tarafından sömürülen kullanılan ülke olmayacak. Allah'ın izni ile Türkiye, yeni dünya düzeninde yerini güçlü şekilde alacak. Hele hele referandum sonrası 'Evet' çıkarsa işte o zaman kimse Türkiye'nin önünü kesemeyecek. İnanıyorum ki Almanya'nın tüm engellemelerine rağmen gurbetteki kardeşlerimiz Türkiye'nin geleceği için referandumda 'Evet' diyecektir. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Referandumda halkımız çok iyi düşünsün, çok iyi anlasın ve referandumda öyle oyunu kullansın” diyor. Kılıçdaroğlu çok doğru söylüyor. İnsanlarımız ülkemizin bekası için, Türkiye'nin yeni dünya düzeninde güçlü bir şekilde yerini alması için, ülkemizin içinde var olan virüsü kanseri yani terör örgütlerini temizlemesi için referandumda hepimiz 'Evet' demeliyiz. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH GÜZELİM TÜRKİYEMİZİ HER DAİM GÜÇLÜ KILSIN. ALLAH ÜLKEMİZİ KISKANANLARI VE ÜLKEMİZE HAİNLİK YAPANLARI HELAK ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.